SamenLoop voor Hoop

Tijdens de SamenLoop voor Hoop Oude IJsselstreek is er ook een KinderLoop! Helaas worden ook kinderen ook geconfronteerd met kanker. Ze kennen iemand met kanker, zijn zelf ziek (geweest) of misschien is er iemand in hun omgeving overleden.

Waar de 24 uur durende SamenLoop voor volwassenen symbool staat voor de voortdurende strijd tegen kanker, wordt er met de kinderen een wandeltocht van 24 minuten gehouden. Er wordt op hetzelfde terrein gelopen, met hetzelfde doel: het leven vieren èn zoveel mogelijk geld ophalen voor KWF. De KinderLoop is dus een korte versie van de SamenLoop bedoeld voor kinderen van de basisschool, maar ook broers, zussen, vrienden of vriendinnen zijn welkom. Op het terrein worden diverse activiteiten georganiseerd en uiteraard kan er een hapje en drankje gekocht worden.

De KinderLoop zal plaatsvinden op zondag 23 september 2018 vanaf 11.00 uur. De warming-up wordt gedaan door Warboel, aansluitend lopen de kinderen. De jonge deelnemers kunnen zich inschrijven wanneer ze minimaal € 5.00 inschrijfgeld betalen en krijgen dan aan de start het paarse SamenLoop t-shirt als blijvend aandenken.

Ook de Sint Martinus en Pius X vieren het leven! We zijn voornemens om aan de 24 uurs loop deel te nemen en we proberen zo veel mogelijk geld op te halen voor KWF. Tijdens de informatieavond op donderdag 13 september (Sint Martinus) en dinsdag 18 september (Pius X) verkopen we kaarsenzakken. Een kaarsenzak kost €5. De volledige opbrengst wordt namens de scholen aan KWF gedoneerd. Daarnaast zullen er Chromebooks klaar staan zodat kinderen zich kunnen inschrijven voor de KinderLoop.

Nu al enthousiast geworden? Schrijf je dan vandaag nog in via onderstaande link en ga aan de slag om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek!

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdjrXOUOAQxScnUYjmA4A2igYfNmrv0OBMvzgr_CrTCS9bzkg/viewform

Media
  • samenloopvoorhoop-logo
deze website is gerealiseerd door Heutink ICT